6 idei amenajare cameră bebeluș ce spun ”Bine ai venit”

//6 idei amenajare cameră bebeluș ce spun ”Bine ai venit”

6 idei amenajare cameră bebeluș ce spun ”Bine ai venit”

Schimbarea de anotimp aduce creativitate și de obicei ne limităm la a cumpăra o vază nouă sau un mic element de decor. Iar schimbările în viață aduc și mai mult pofta de a vedea lumea cu alți ochi. Schimbările încep de acasă. Ce ar fi dacă toată casa ta s-ar schimba ca să reflecte stilul tău și perioada prin care treci, să spună bun venit mămicii și bebelușului?? O spunem din experiență, pentru că și noi am întâmpinat un nou membru în familie: o cameră ce zâmbește aduce sentimente de nou și bine. Și bucură foarte mult ochii, relaxează mintea și asta cu grijă la buget, pentru că nu implică renovare, praf și demolare. Vorbim azi despre 6 idei de amenajare cameră bebeluș și 3 lucruri la care să ai grijă!

”Bine ai venit bebe”

– idei amenajare cameră bebeluș-

1. Poveste cu stickere și autocolante

Începem cu această opțiune foarte simplu de realizat, pentru că este atât de colorată! Și am făcut multe camere mai primitoare pentru mămicile ce au aduc puișorii acasă peste vară cu această soluție la îndemână. Fie împreună ca o familie, înainte de sosirea celui mic, fie tații în așteptarea familiei noi, crearea unui spațiu primitor, care să exprime dragoste, este o idee foarte populară. Iar sticker-ele cu diferite animații, mesaje de bun venit, nori sau alte idei inedite pot fi gata în 5 minute.

2. Decor neutru, cu tapet personalizat

Este recomandat ca în camera unui bebeluș și până spre vârste de 3-4 ani, culoarea să fie una neutră. Gri, albastru pal, roz pal sau crem, captează lumina suficient ca să o facă luminoasă, dar nu va atrage atenția peste tot copilului. Pentru asta poți folosi  soluția de mai sus, cu stickere. Iar pereții să devină pânza pe care creezi povestea pentru cel mic. Mai jos am oferit soluția de taper personalizat bleu, aplicat în maxim 2 ore, prin dezlipire și aplicare. Apoi am creat din tapet cerul și am aplicat norii.

Iar mesajul este o dedicație de la tati pentru cel mic, litere decupate de noi și aplicate ca sticker.

 

3. SFAT – evită să aplici surse de lumină, lustre sau becuri puternice. O vreme va trebui să treci pe surse de lumină alternative, la nivelul de jos. Asta pentru că cel mic va sta mult pe spate și nu vrei să fie lovit constant în ochi de lumina becului când îl aprinzi. 

 

4. Casetele luminoase, o idee amenajare camera bebeluș nouă, ele vin să ducă povestea mai departe. Oferă lumină caldă, în culoarea alesă de tine și cu mesajul dorit, de la numele bebelușului, la imagini cu Lună sau stele. Vă putem pune la dispoziție și astfel de soluții, aici.

5. Sticker în loc de tapet – pentru un decor uniform. De la buline de diferite culori care să îl captiveze, la stele care să facă harta cerului, la oițe, multiplicarea unui semn caracteristic și apoi aplicarea lui pe perete în mod uniform face toată camera să pară nou tapetată. Avantajul este că odată cu creșterea celui mic le poți schimba, așa cum se vor schimba și preferințele sale.

6. Amintiri de neînlocuit – prin Calendarul Minunii. Ca bun venit, o surpriză dedicată celui mic. O amintire ce peste ani nu se va schimba, și îi va spune povestea intrării sale în familie.

             

Noi concepem aceste tablouri pe pânză canvas, cu ramă de lemn sau alt material. Și asistăm pe mami sau tati în a concepe textul, care alături de datele importante despre bebe, va fi un element îndrăgit pentru ani și ani. Știm doar că reacțiile au fost minunate, de la lacrimi de fericire la urletul lui bebe, care până învață să vorbească o să credem că a spus că îi place. : )

7. SFAT – evită, mai ales pentru copii ce încep să se miște de colo colo, să păstrezi în cameră draperii, perdele sau orice de care se poate copilul agăța. Ca nimic să nu cadă peste el, să se înfășoare sau să tragă, alege o soluție de care nu poate trage. Aceasta poate fi un window graphic animat, așa cum poți vedea mai jos, și pe care îl putem realiza și ajută și la filtrarea luminii, datorită micilor găurele din design. Modelul de mai jos este mai permisiv, dar gradul de acoperire cu model poate fi mai mare. Vezi

alte modele aici  

8. Familia noastră, cuibul nostru – redecorare prin canvasuri. Dacă vrei o schimbare imediată, fără tapet, fără aplicări de stickere, instant și la dimensiunile de care ai nevoie, atunci canvasul este soluția. Pentru că arată deosebit și permite transmiterea oricărei imagini pe un tablou, ai posibilități nelimitate.

Povestea celui mic, de la prima ecografie, la prima poza, voi doi, părinții, de la mic la vârsta de acum, ne place să experimentăm cu aceste idei și împreună putem creea ceva special.

 

9. SFAT – evită să pui tablouri sau canvas-uri aproape de pătuț, ca să nu riști să cadă la trepidații. Pe partea celui mic de cameră alege printarea de fotografii pe sticker. 

Am ales să vă oferim 9 puncte ca idei, pentru că 9 luni este timpul de creare a unei minuni, nu? Și cam 9 minute durează să aplici și majoritatea soluțiilor pe care ți le-am propus mai sus.

Dar avem și un BONUS: dacă vei separa camera ta de cea a copilului și totuși vrei să îl poți supraveghea, atunci o ușă cu geam sablat poate să bifeze și aspectul estetic, dar și pe cel practic.

 

CONCURS de LANSARE BLOG: Dă un like postării de pe Facebook cu acest blog, AICI, apoi scrie în descriere cu ce ai decora camera copilului. Câștigătorul va primi un set complet de stickere cu tema dorită, pentru un hello BABY pe măsură, care să transforme camera!

 

De la idei la tot ce vrei, poate te mai inspiră:


Echipa printăricolantari.ro!

telefon: 0774 985 656 – contact@printaricolantari.ro

By |2019-12-12T18:23:10+02:00septembrie 3rd, 2019|blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment