Cadouri ieftine… dar în același timp neprețuite: cu tablouri canvas

//Cadouri ieftine… dar în același timp neprețuite: cu tablouri canvas

Cadouri ieftine… dar în același timp neprețuite: cu tablouri canvas

Știm că ești în căutare de cadouri ieftine, o dată pentru că avem multe persoane dragi la care ne gândim, dar mai ales pentru că banii uneori nu aduc cel mai important element într-un cadou: INIMA.  Așa că astăzi te ajutăm cu idei de cadouri din inimă, care să te lase să faci cei mai importanți 3 pași de Crăciun: 

  • Să dai un cadou la toți cei ce merită
  • Să rămâi cu finanțe pentru cadourile tale
  • Să încânți prin ceva neprețuit, la care puțini se gândesc

”Meritați”

* idei de cadouri ieftine – tablouri canvas cu amintiri neprețuite*

Listăm 3 idei de cadouri, ieftine dacă faci comparație cu alte gesturi care sunt la fel cu orice alt cadou, dar mai speciale decât poți crede. Pentru că cine nu ar vrea o parte din viața lor la vedere?  De reținut:

  • Mărimile pe care le realizăm sunt de la: 20×30 centimetri,  30×40, 40×50, 50×70, 70×100, 80×150. Adică de la o coală A4, la dimensiunea unui geam de living. 
  • Prețurile sunt între: 50 de lei și 650 de lei, sau 2 pachete de cafea și o sesiune de shopping . Dar neprețuite, pentru că vor înfrumuseța o cameră, o viață.  
  • Calitatea pozei pe care ne-o trimiți trebuie să fie mai mare, o poză de pe facebook nu va ajunge decât pentru modelele de la 20×30 centimetri,  30×40, 40×50, 50×70. 
  • Material: bumbac sau poliester lucios și lemn, ușor. 

  Începem? Să vedem tu ce ai alege:

1. Cadouri pentru prieteni – povestea lor, cu un tablou canvas

Pentru prieteni, nași și familii dragi din cercul de prieteni, avem cea mai frumoasă opțiune. Va aduce zâmbete, va aduce lacrimi, va aduce culoarea în casele lor. Alege drept cadou un tablou canvas cu imagini ale acelei familii. Cu nunta lor, dacă a fost curând, sau o excursie de unde au o poză frumoasă. Nu uita că nu poți lua fotografia de pe Facebook, pentru că este în calitate prea mică.     

  1. Cadouri pentru colegi

Nici ei nu sunt de uitat, pentru că poate te-au ajutat, te-au acoperit sau vrei să fii printre preferații lor și anul viitor.  Atunci un cadou special este un tablou canvas cu tema lor preferată.  Asta e ușor de aflat: mașini, filme, sală și fitness, locații din lume, află ce le pace, caută pe Google o poză în calitate mare și noi o aducem la realitate.  Iar tu o duci cadou la birou și vei fi nu doar apreciat, ci invidiat că ai avut așa idee bună.

  1. Pentru firma ta – ca de sărbători, să îți aduci aminte ce bine e să fii antreprenor și să te admire clienții

Tot un canvas e cea mai bună idee dacă vrei să fii GREEN sau nu vrei să arunci bani pe bloguri, brazi sau decorațiuni la birou. Simte-te ca acasă și impresionează clienții cu un canvas…brad.  Da, pe dimensiunea de 150 cm înălțime și 80 cm lățime, gândește-te la orice brad vrei și îl poți monta în 5 minute. Sau un foc de artificii, sau un mesaj de business care te-a inspirat.      PS: Se aplică ideea și dacă ai  animal de companie îndrăgostit de brazi și îți lipsesc. E o variantă caldă, ieftină și de durată. BONUS: 

Idee de Cadouri ieftine, sau mai bine zis redecorări pentru casa ta – Familia noastră, cuibul nostru

De Crăciun sau de Anul Nou, prin canvasuri poți crea o nouă lume. În care să primești musafiri sau să te bucuri de vacanță, de noul an, de voi.    Dacă vrei o schimbare imediată de sărbători, fără tapet, fără aplicări de stickere, instant și la dimensiunile de care ai nevoie, atunci canvasul este soluția de cadou ieftin pe care o faci tu familiei tale. Întâmpină noul an cu imaginea fericirii în fața ta.                                                Pentru că arată deosebit și permite transmiterea oricărei imagini pe un tablou canvas, ai posibilități nelimitate. Iar dacă ții la trend, alege Classic Blue, culoarea pantone a anului 2020.  Sau poți pune pe canvas, aproape de cuibul lui, povestea celui care vă întregește viețile.

tablou canvas

Sau pur și simplu alegea vorbele care vă definesc pe voi, sau cei cărora vă gândiți să le oferiți acest cadou. Ieftin, dar neprețuit, așa cum este orice vine din inimă și are mai mult sens și durată de viață decât un set cadou. 

Ți-a plăcut articolul nostru ? ajută-ne cu un like sau share 😀

De la idei la tot ce vrei, poate te mai inspiră:


Echipa printăricolantari.ro!

telefon: 0774 985 656 – contact@printaricolantari.ro

By |2020-02-19T12:34:26+02:00decembrie 12th, 2019|blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment